Vår verksamhet

Nordic Project Solutions är ett företag med verksamhet i hela Norden. Vi har kompetens och resurser att snabbt och kompromisslöst hjälpa våra uppdragsgivare, oavsett storlek, med allt från små ombyggnationer i en butik till stora tidspressade och komplexa projekt med många butiker och stor spridning i flera länder.

Vi utgår från uppdragsgivarens synvinkel. Alla uppdrag har olika fokus, men ingenting är oviktigt. Service och tillgänglighet är centrala delar i vår verksamhet och vi levererar alltid det vi lovar.

Områden

Vi åtar oss projektledning av små och stora projekt, vi kan hålla i trådarna samtidigt som vi genomför projektet och vi ser till att kvalitetssäkra alla led i processen. Våra projektledare har erfarenhet av entreprenader, utrullningar, montage och koncept. Genom vårt flexibla sätt att arbeta skapar vi de team som behövs för att genomföra ert projekt.

Entreprenader

Entreprenader

Vår mångåriga erfarenhet och breda kompetens gör det möjligt för oss att genomföra de alla typer av entreprenader. Varje entreprenad har unika förutsättningar och vi skräddarsyr alltid våra team som säkerställer att du som kund får din produkt levererad inom rätt tid, med hög kvalitet och till rätt kostnad. För oss är det viktigt med ett nära samarbete med våra kunder och vi arbetar hela tiden utifrån dina önskemål och förutsättningar, med tät dialog, uppföljning och kvalitetssäkring i fokus.

Utrullningar

Utrullningar

Nordic Project Solutions har en organisation som kan utföra komplexa och stora projekt. Vi har genomfört utrullningar för butikskedjor i hela Norden, med hundratals butiker och medarbetare involverade under en period av ett par veckor. Vi tar hand om allt, från planering, projektering, produktion, logistik, lagerhållning och montering. Hittills har vi inte stött på ett projekt som varit för svårt eller för stort.

Montage

Montage

Vi har ett mycket stort nät av hantverkare i flera länder. Vi sätter ihop det team som behövs för att leverera och montera er inredning. Detta gör att vi har en organisation som kan genomföra projekt som kräver en person på plats likaväl som utrullningar med hundratals montörer involverade. Våra samarbetspartners är noga utvalda och de har samma syn som vi har på betydelsen av kvalitet och att hålla tids- och kostnadsramar.

Koncept

Koncept

Om ni vill ha hjälp med ett nytt inredningskoncept för en butik eller butikskedja är vi rätt partner. Med er lönsamhet i fokus tar vi fram de bästa lösningarna i samarbete med vårt team av designers och arkitekter. Tillsammans möjliggör vi ett koncept som är funktionellt och tilltalande för era kunder.